|Sunday, October 26, 2014
Jeni këtu Ballina
Picula: Kosova duhet të dalë sa më shpejtë nga ngërçi

Picula: Kosova duhet të dalë sa më shpejtë nga ngërçi

Tweet Tweet Kreu i delegacionit të Parlamentit Evropian për Kosovën dhe Bosnje e Hecergovinën kroati Tonino Picula, ...

Serbët e Kosovës: Jahjaga në Beograd – një pakt me djallin (Video)

Serbët e Kosovës: Jahjaga në Beograd – një pakt me djallin (Video)

Tweet Tweet Vizitat e udhëheqësve shtetrorë të Kosovës në Beograd, nga serbët e Kosovës po shihen si ...

Analistët: Blloku të heq dorë nga kryeparlamentari

Analistët: Blloku të heq dorë nga kryeparlamentari

Tweet Tweet Gati pesë muaj po bëhen nga zgjedhjet nacionale dhe ende nuk është konstituuar Kuvendi. Për ...

Ndërkombëtarët nuk do të ndërhyjnë, mund të ketë zgjedhje

Ndërkombëtarët nuk do të ndërhyjnë, mund të ketë zgjedhje

Tweet Tweet Nëse dy blloqet politike, PDK në njërën anë dhe VLAN në anën tjetër nuk pajtohen ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Komisioneri për Zgjerim në Bashkimin Evropian, Stefan ... Full article
Tweet Tweet Në zgjedhjet e 26 tetorit në Ukrainë, ...
Tweet Tweet Katër persona janë plagosur me armë zjarri ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj