|Thursday, December 18, 2014
Jeni këtu Ballina
Jahjaga, politikës: Larg duart nga UP-ja

Jahjaga, politikës: Larg duart nga UP-ja

Tweet Tweet Presidentja Atifete Jahjaga gjatë fjalimit vjetor në Kuvendin e Kosovës ka shprehur shqetësimin e saj ...

AKI’ja përgjon mbi 1.000 qytetarë

AKI’ja përgjon mbi 1.000 qytetarë

Tweet Tweet Numri i të përgjuarave dhe të vëzhguarave është mbi 1.000. Ky numër arrihet, sepse thuajse ...

Presidentja mbanë sot fjalimin vjetor në Kuvend

Presidentja mbanë sot fjalimin vjetor në Kuvend

Tweet Tweet Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, do t’u adresohet sot prej orës 10:00 deputetëve ...

Forcat e Armatosura mund të jenë pjesë e dialogut

Forcat e Armatosura mund të jenë pjesë e dialogut

Tweet Tweet Njohësit e çështjeve të sigurisë kanë paralajmëruar e Lista Serbe do të paraqesë pengesë për ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Deklarata e djalit të Zheljko Razhnjatoviçit, i ... Full article
Tweet Tweet Samiti i liderëve të Evropës Juglindore dhe ...
Tweet Tweet Pakistani ka nisur tre ditët e zisë ...
Tweet Tweet Në një intervistë për Fox News ish ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj