|Sunday, January 25, 2015
Jeni këtu Ballina
Zogiani: Qe pse Haradinaj dhe Limaj nuk do të duhej të ishin pjesë e protestës

Zogiani: Qe pse Haradinaj dhe Limaj nuk do të duhej të ishin pjesë e pro...

Tweet Tweet Përfaqësuesi i shoqërisë civile, Avni Zogiani, përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në ...

Lideri i Vetëvendosjes: Mustafa falsifikues, i dorëzuar, i nënshtruar dhe gënjeshtar

Lideri i Vetëvendosjes: Mustafa falsifikues, i dorëzuar, i nënshtruar dh...

Tweet Tweet Visar Ymri, i vetmi kandidat për lider të Vetëvendosjes, partisë që e krijoi Albin Kurti ...

Mustafa: Listën Serbe nuk ua solla unë, atë e gjeta në mesin tuaj

Mustafa: Listën Serbe nuk ua solla unë, atë e gjeta në mesin tuaj

Tweet Tweet Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka lëshuar edhe një reagim drejtuar opozitës. Kësaj radhe, ai ...

Polemika nga distanca pas protestës

Polemika nga distanca pas protestës

Tweet Tweet Udhëheqës të institucioneve dhe partive politike në Kosovë kanë reaguar në mënyra të ndryshme pas ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj