Sport

Shqipëria e pamposhtur barazon me Danimarkën

Shqipëria e pamposhtur barazon me Danimarkën

E pamposhtur! Shqipëria barazoi pa gola në Kopenhagen duke ruajtur pathyeshmërinë dhe duke hedhur një hap më shumë drejt Europianit. Në “Parken” kuqezinjtë morën pikën që dëshironte, duke parë më afër Francën, pasi dolën të pahumbur nga toka e vikingëve, [...]

Showbiz

Blerim Destani mbështillet me flamurin kuq e zi (Foto)

Blerim Destani mbështillet me flamurin kuq e zi (Foto)

Aktori i mirënjohur shqiptar Blerim Destani nuk kishte si të mos dilte në përkrahje të Kuq e zinjve të cilët sot do të ndeshen me ekipin e Danimarkës. Ai tashmë vetëm është bërë gati për ta ndjekur këtë ndeshje e cila [...]

Lifestyle

A mund të flini lakuriq! Si mendoni ju? (Foto)

A mund të flini lakuriq! Si mendoni ju? (Foto)

Sipas studimeve të më-herëshme kanë treguar se më pask se 10% e popullit amerikane bëjnë gjumë jo të mirë, nuk është në pyetje se mardhënjet seksuale tek ata kanë vdekur, por ekspertët tregojnë së shumica e tyre, partnerëve apo ciftëve [...]

Tech

Hapet qendra për thirrje “IQ-to-Link”, synon të punësojë deri në 430 persona (Foto)

Hapet qendra për thirrje “IQ-to-Link”, synon të punësojë deri në 430 persona (Foto)

Në prezencë të kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe shumë mysafirëve tjerë, sot edhe në mënyrë zyrtare është hapur qendra e re për thirrje (call center) Quality – to- Link (IQ- to – Link). “IQ-to-Link” dhe EMPOWER – sektori [...]

RRJETET SOCIALE

Kape lajmin me Kohë!

Kape lajmin me Kohë!