|Sunday, December 21, 2014
Jeni këtu Ballina
Burim Ramadani: Kështu ndalet ikja e të rinjve nga Kosova

Burim Ramadani: Kështu ndalet ikja e të rinjve nga Kosova

Tweet Tweet Sekretari i Përgjithshëm i AAK’së, Burim Ramadani, ka propozuar dhjetë hapa se si duhet të ...

Albin Kurti i kthehet nacionalizmit: Hashim Thaçi e zëvendësoi bashkimin kombëtar me Ahtisaarin

Albin Kurti i kthehet nacionalizmit: Hashim Thaçi e zëvendësoi bashkimin...

Tweet Tweet Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje i është kthyer nacionalizmit. Ai e ka akuzuar zëvendëskryeministrin Thaçi që ...

Wilhelm: Marrëveshja e Brukselit – kusht për Serbinë

Wilhelm: Marrëveshja e Brukselit – kusht për Serbinë

Tweet Tweet Zbatimi i plotë i Marrëveshjes së Brukselit për normalizimin e raporteve ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, ...

PDK e LDK me telashe partiake për zëvendësministrat

PDK e LDK me telashe partiake për zëvendësministrat

Tweet Tweet Ndarja e kulaçit të pushtetit doli se nuk ishte vetëm problem ndërpartiak. Partitë e koalicionit ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj