|Tuesday, January 27, 2015
Jeni këtu Ballina
Qeveria e mediat e saj ndihmaqare thonë se disa organizata do të heqin dorë nga protesta e nesërme. A do ndikojë kjo në pjesmarrje?

Qeveria e mediat e saj ndihmaqare thonë se disa organizata do të heqin do...

Tweet Tweet Përvec shoqatës `Thirrjet e Nënave`, protesta do të bojkotohet nga `Këshilli i Familjarëve të Zhdukur`, ...

Molliqaj: Dëmtimi i pronës publike dhe private, pjesë e demokracisë

Molliqaj: Dëmtimi i pronës publike dhe private, pjesë e demokracisë

Tweet Tweet Sekretari organizativ i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj ka thënë se arsyeja se përse kanë filluar ...

Besa Gaxherri e quan “qen” ministrin Jabllanovic

Besa Gaxherri e quan “qen” ministrin Jabllanovic

Tweet Tweet Besa Gaxherri në një debat në Info Magazinë në Klan Kosova ka deklaruar se gjithmonë ...

Babai i Lavdrim Muhaxherit thotë se djali i tij është gjallë

Babai i Lavdrim Muhaxherit thotë se djali i tij është gjallë

Tweet Tweet U raportua se ishte vrarë, por nuk doli të jetë ashtu. Lajmin e lansuar edhe ...

Artikuj Promocional
Lajme
Sport
TECH
Më shumë Lajme dhe Artikuj