|Friday, October 24, 2014
Jeni këtu Ballina
Hakerët shqiptarë lëshojnë Dronin edhe në uebfaqen e Qeverisë Serbe (Foto)

Hakerët shqiptarë lëshojnë Dronin edhe në uebfaqen e Qeverisë Serbe (...

Tweet Tweet Droni me figurat kombëtare dhe hartën e Shqipërisë së Madhe, i cili para disa ditësh ...

Platini është personi më i keq i sportit në Botë. Vlerësojeni vetë (VIDEO)

Platini është personi më i keq i sportit në Botë. Vlerësojeni vetë (...

Tweet Tweet Vendimi i sotëm i UEFA-s ka pasur jehonë të madhe jo vetëm në Shqipëri dhe ...

Presidentja refuzon kërkesën e Bllokut

Presidentja refuzon kërkesën e Bllokut

Tweet Tweet Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka marrë vendim që t’ua refuzojë kërkesën Bllokut të partive ...

Rama: U barazua racizmi dhe dhuna me pamundësinë e vazhdimit të lojës

Rama: U barazua racizmi dhe dhuna me pamundësinë e vazhdimit të lojës

Tweet Tweet Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama tha se vendimi i UEFA-s lidhur me incidentin në ndeshjen ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj