|Tuesday, October 21, 2014
Jeni këtu Ballina
Çka tha Ibrahim Rugova për shkrimitarin Adem Demaçin në vitin 1990?

Çka tha Ibrahim Rugova për shkrimitarin Adem Demaçin në vitin 1990?

Tweet Tweet Përdersia Adem Demaç vazhdon të hedhë “gur e dru” mbi presidentin Ibrahim Rugova edhe pas ...

Pas Dacic edhe Hashim Thaçi shkon në Bruksel për t’u përshëndetur me Baronshën Ashton

Pas Dacic edhe Hashim Thaçi shkon në Bruksel për t’u përshëndetur me...

Tweet Tweet Kryeministri në largim Hashim Thaçi në një postim në Facebook ka thënë se gjatë javës ...

Gjenden eshtra në fabrikën e duhanit në Gjilan

Gjenden eshtra në fabrikën e duhanit në Gjilan

Tweet Tweet (E plotësuar) Zëdhënësi i Policisë në Regjionin e Gjilanit, Ismet Hashani ka konfirmuar denoncimin për ...

SKANDAL: Ministri Hoxhaj nuk e njeh fjalën LIGJ

SKANDAL: Ministri Hoxhaj nuk e njeh fjalën LIGJ

Tweet Tweet Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj duket se nuk e kupton fjalën ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar ... Full article
Tweet Tweet Ish-kryeministri i Italisë, Romano Prodi, ka deklaruar ...
Tweet Tweet Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lakimin e ...
Tweet Tweet Ministrja e Ekonomisë në qeverinë e Japonisë ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj