|Sunday, February 1, 2015
Jeni këtu Ballina
Ivica Dacic thotë se Velko Odallovic e njeh Isa Mustafën – themeluan bashkë Fushë Kosovën

Ivica Dacic thotë se Velko Odallovic e njeh Isa Mustafën – themelua...

Tweet Tweet Zëvendëskryeministri i Qeverisë serbe, Ivica Dacic, ka thënë se nuk e njeh Isa Mustafën, por ...

Një natë me skenat, nëntë autobusë të stërmbushur me rreth 500 qytetarë ikin nga Kosovës [video]

Një natë me skenat, nëntë autobusë të stërmbushur me rreth 500 qytet...

Tweet Tweet Oshtima e vajit të fëmijëve e përqafimet e familjarëve që përcillnin të afërmit e tyre, ...

Paralajmërimi i Gazmend Mustafës se do të lë Kosovën, alarmon Avdullah Hoti

Paralajmërimi i Gazmend Mustafës se do të lë Kosovën, alarmon Avdullah...

Tweet Tweet Paralajmërimi i Gazmend Mustafës se do të lë Kosovën për të shkuar e investuar në ...

Mbi 800 mijë euro arrin borxhi i bizneseve që vonohen në pagesa të tatimit (video)

Mbi 800 mijë euro arrin borxhi i bizneseve që vonohen në pagesa të tati...

Tweet Tweet Mbi 800 mijë euro llogaritet të jetë borxhi i akumuluar nga interesi për shkak të ...

Artikuj Promocional
Lajme
Sport
TECH
Më shumë Lajme dhe Artikuj