|Thursday, December 25, 2014
Jeni këtu Ballina
Matoshi: Nuk dimë të festojmë, jemi të varfër edhe në tru

Matoshi: Nuk dimë të festojmë, jemi të varfër edhe në tru

Tweet Tweet ​Analisti Halil Matoshi thotë se në vendin tonë nuk dihet të festohet. Këtu sipas tij ...

A është fushata kundër Shpend Ahmetit një argat që po i bëhet Qeverisë së koalicionit PDK-LDK?

A është fushata kundër Shpend Ahmetit një argat që po i bëhet Qeveris...

Tweet Tweet Vazhdon fushata kundër Shpend Ahmetit. Vendim populist e konsideron opozita ndarjen e 50 mijë eurove ...

​’Ajatollahu’ Refki Suma irriton qytetarët e Hanit të Elezit (Video)

​’Ajatollahu’ Refki Suma irriton qytetarët e Hanit të Elezit (Video)

Tweet Tweet Kryetari i komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, ka vendosur që të mos ndajë ...

Vendosi që ta ndërroj fenë, Shaban bëhet Zef (Video)

Vendosi që ta ndërroj fenë, Shaban bëhet Zef (Video)

Tweet Tweet Tri ditë para se të nisnin krishtlindjet, një i moshuar vendosi që ta ndërroj fenë. ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj