|Thursday, November 27, 2014
Jeni këtu Ballina
Parlamenti Evropian e trondit Serbinë

Parlamenti Evropian e trondit Serbinë

Tweet Tweet Tronditëse dhe të dëmshme e ka quajtur rezolutën e Parlamentit Evropian kryeministri i Serbisë, Aleksandar ...

Përkeqësohet gjendja shëndetësore e Pele

Përkeqësohet gjendja shëndetësore e Pele

Tweet Tweet Pele u shtrua pak ditë më parë në spitalin “Albert Einstein” në San Paolo për ...

Riatdhesimi thellon varfërinë

Riatdhesimi thellon varfërinë

Tweet Tweet Thellimin e varfërisë në Kosovë thuhet të kenë rritur edhe numri i qytetarëve të Kosovës ...

Jashari-Thaçit: Ne si qojmë fëmijët në Universitete 5000 eurosh

Jashari-Thaçit: Ne si qojmë fëmijët në Universitete 5000 eurosh

Tweet Tweet Përfaqësuesi i i familjeve të dëshmorëve Xhavit Jashari i është kundërpërgjigjur ashpër kryeministrit të Kosovës, ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj