|Thursday, October 30, 2014
Jeni këtu Ballina
7°C Raporti i Agjencive Amerikane të Inteligjencës: Shqipëria dhe Maqedonia, dhe kontrabanda e naftës

7°C Raporti i Agjencive Amerikane të Inteligjencës: Shqipëria dhe Maqed...

Tweet Tweet Në raportin sekret të Agjencisë Qendrore të Inteligjencës, (CIA), Agjencisë së Mbrojtës (DIA), Agjencia për ...

Ekskluzive: Ndërkombëtarët presin deri më 8 nëntor- pastaj vendosin ata

Ekskluzive: Ndërkombëtarët presin deri më 8 nëntor- pastaj vendosin at...

Tweet Tweet Data 8 nëntor, është koha e fundit kur partitë politike në Kosovë duhet të gjejnë ...

Takimi i përbashkët, rast për t’i shmangur zgjedhjet

Takimi i përbashkët, rast për t’i shmangur zgjedhjet

Tweet Tweet Nisma e presidentes së Kosovës, Atifete Jahjaga për realizimin e takimeve të përbashkëta të liderëve ...

Meuci: EULEX po punon sipas ligjit, nuk komentojmë hetimet

Meuci: EULEX po punon sipas ligjit, nuk komentojmë hetimet

Tweet Tweet Shefi i EULEX’it në Kosovë, Gabriele Meucci ka thënë se Misioni i BE’së në Kosovë ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Xhihadistët e Shtetit Islamik ekzekutuan të paktën ...
Tweet Tweet Bëhet e ditur se një grup i ...
Opinione
 
Më shumë Lajme dhe Artikuj