|Tuesday, October 21, 2014
Jeni këtu Ballina
SKANDAL: Ministri Hoxhaj nuk e njeh fjalën LIGJ

SKANDAL: Ministri Hoxhaj nuk e njeh fjalën LIGJ

Tweet Tweet Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj duket se nuk e kupton fjalën ...

Ahmet Isufi: S’ka rishqyrtim të marrëveshjes

Ahmet Isufi: S’ka rishqyrtim të marrëveshjes

Tweet Tweet Është momenti i fundit që presidentja të kërkojë nga Gjykata Kushtetuese që të sqarohet pika ...

Prodi: Shqipëria të pranohet në BE para 2020-ës

Prodi: Shqipëria të pranohet në BE para 2020-ës

Tweet Tweet Ish-kryeministri i Italisë, Romano Prodi, ka deklaruar të martën se integrimi i Shqipërisë në BE ...

Interpretimi i pikës 127, në diskrecion të Presidentes

Interpretimi i pikës 127, në diskrecion të Presidentes

Tweet Tweet Fisnik Korenica, nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, ka sqaruar se është e drejtë ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar ... Full article
Tweet Tweet Ish-kryeministri i Italisë, Romano Prodi, ka deklaruar ...
Tweet Tweet Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lakimin e ...
Tweet Tweet Ministrja e Ekonomisë në qeverinë e Japonisë ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj