|Tuesday, October 21, 2014
Jeni këtu Ballina
Sokol Balla: Kur pritëm shqiptarët e Kosovës gjatë luftës, nuk e bëmë për nacionalizëm por për vëllezër dhe motra (Video)

Sokol Balla: Kur pritëm shqiptarët e Kosovës gjatë luftës, nuk e bëm...

Tweet Tweet Gazetari Sokol Balla dhe analisti Halil Matoshi, janë përplasur ashpër në lidhje me nacionalizmin. Ai ...

Ballkani pa Evropën, plas si fuçi baruti

Ballkani pa Evropën, plas si fuçi baruti

Tweet Tweet Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e nisi fjalën e tij në konferencën “Itali- Shqipëri, një ...

Murphy: Më shumë Amerikë në Ballkan

Murphy: Më shumë Amerikë në Ballkan

Tweet Tweet Kryetari i nënkomisionit për Çështjet Europiane pranë Komisionit për Marrëdhëniet me Jashtë në Senatin amerikan ...

Bleu kozmetikë me para të shtetit, ministrja jep dorëheqje

Bleu kozmetikë me para të shtetit, ministrja jep dorëheqje

Tweet Tweet Ministrja e Ekonomisë në qeverinë e Japonisë ka dhënë dorëheqje, pasi është gjetur se ka ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj