|Monday, December 29, 2014
Jeni këtu Ballina
Elhaida Dani do përfaqësoj Shqipërinë në Eurovizion (VIDEO)

Elhaida Dani do përfaqësoj Shqipërinë në Eurovizion (VIDEO)

Tweet Tweet Triumfuesja e festivalit të 53-të të këngës në RTSh, ka dalë të jetë Elhaida Dani, ...

Shqiptarët në Turqi: Nuk pranohen si pakicë, nuk kanë shkolla, asimilohen…

Shqiptarët në Turqi: Nuk pranohen si pakicë, nuk kanë shkolla, asimiloh...

Tweet Tweet Dërgatat e shqiptarëve në Turqi janë aq të shumta dhe të shpërndara në kohë, sa ...

Serbët që luftuan në Kosovë, s’mund t’i harrojnë krimet e kolegëve: Nuk do të heshtim! (Foto)

Serbët që luftuan në Kosovë, s’mund t’i harrojnë krimet e kolegëv...

Tweet Tweet Luftuan në Kosovë dhe panë krimet e kolegëve të tyre. Por, këta ish pjesëtarë të ...

Miku ia bleu biletën për të ikur, në autobus ndërroi mendje: Në këtë skamje, veç kur ta blej një konop! (FOTO)

Miku ia bleu biletën për të ikur, në autobus ndërroi mendje: Në kët...

Tweet Tweet Sabri Haliti nga Prishtina thotë se ka vetëm pak miell në shtëpi. Thesin tjetër nuk ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Udhëhqësu pro-rus i Çeçenisë ka thënë se ...
Tweet Tweet Të gjitha lëvizjet e automjeteve në shtetin ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj