|Friday, November 28, 2014
Jeni këtu Ballina
Ish-Shefat e EULEX’it po hetohen se pse i pushuan hetimet kundër Azem Sylës

Ish-Shefat e EULEX’it po hetohen se pse i pushuan hetimet kundër Azem Sy...

Tweet Tweet Ish-Prokurori Maurizio Salustro dhe ish-drejtuesit politik i EULEX’it, Xavier Bout de Marnhac janë nën hetime. ...

Pas Rudnicës, Jallovishta lokacioni i ri i gërmimeve për varrezë masive

Pas Rudnicës, Jallovishta lokacioni i ri i gërmimeve për varrezë masive

Tweet Tweet Në rajonin e Rashkës, gjegjësisht në Rudnicë, deri tani janë gjetur vetëm 58 mbetje mortore ...

Hidhen në lumë dy kosovarë duke ikur nga policia

Hidhen në lumë dy kosovarë duke ikur nga policia

Tweet Tweet Dy persona nga Kosova, të dyshuar për vjedhje, duke ikur nga policia që po i ...

Rexhep Qosja godet PDK-në për koalicion me LDK-në: Isa Kryeministër- është dhuratë danaike!

Rexhep Qosja godet PDK-në për koalicion me LDK-në: Isa Kryeministër- ë...

Tweet Tweet Akademik Rexhep Qosja, në një intervistë për “Epokën e re” për 28 nëntorin, 102-vjetorin e ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj