|Friday, January 30, 2015
Jeni këtu Ballina
Grevë në arsim dhe shëndetësi

Grevë në arsim dhe shëndetësi

Tweet Tweet Në shumicën e institucioneve parauniversitare dhe ato shëndetësore në Kosovë ka filluar greva një ditëshe e ...

Zyrtarët serbë lëvdojnë Dikoviqin të dyshuar për krime lufte në Kosovë

Zyrtarët serbë lëvdojnë Dikoviqin të dyshuar për krime lufte në Koso...

Tweet Tweet Kryetari i Serbisë Tomislav Nikoliq konsideron se sulmet kundër shefit të Shtabit të Shtatmadhorisë së ...

Kërkohen informata shtesë rreth dorëheqjes së kreut të AKI-së

Kërkohen informata shtesë rreth dorëheqjes së kreut të AKI-së

Tweet Tweet Anëtarët e Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencionit Kosovar për Inteligjencë (AKI), kanë kërkuar informata zyrtare ...

Mustafa vizitoi gjashtë qytete, Thaçi gjashtë shtete?

Mustafa vizitoi gjashtë qytete, Thaçi gjashtë shtete?

Tweet Tweet Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, mund të jetë i pari shef qeverie që nuk ka ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj