|Friday, October 24, 2014
Jeni këtu Ballina
Vucic: Ne jemi fajtorë

Vucic: Ne jemi fajtorë

Tweet Tweet Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vucic thotë se vendimi i UEFA-s e nxori Shqipërinë si nxitëse ...

Hakerët shqiptarë lëshojnë Dronin edhe në uebfaqen e Qeverisë Serbe (Foto)

Hakerët shqiptarë lëshojnë Dronin edhe në uebfaqen e Qeverisë Serbe (...

Tweet Tweet Droni me figurat kombëtare dhe hartën e Shqipërisë së Madhe, i cili para disa ditësh ...

Platini është personi më i keq i sportit në Botë. Vlerësojeni vetë (VIDEO)

Platini është personi më i keq i sportit në Botë. Vlerësojeni vetë (...

Tweet Tweet Vendimi i sotëm i UEFA-s ka pasur jehonë të madhe jo vetëm në Shqipëri dhe ...

Presidentja refuzon kërkesën e Bllokut

Presidentja refuzon kërkesën e Bllokut

Tweet Tweet Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka marrë vendim që t’ua refuzojë kërkesën Bllokut të partive ...

Artikuj Promocional
Më shumë Lajme dhe Artikuj