|Wednesday, October 22, 2014
Jeni këtu Ballina
Bayren shkatërron Romën, 5 me zero në pjesën e parë

Bayren shkatërron Romën, 5 me zero në pjesën e parë

Tweet Tweet Bayern është duke e shkatërruar ekipin e Romës. Ekipi gjerman është duke udhëhequr 5 me ...

Kosova anëtare e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar

Kosova anëtare e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar

Tweet Tweet Të Enjten do të votohet për pranimin e Kosovës në IOC. Ndodh që një lajm ...

Çka tha Ibrahim Rugova për shkrimitarin Adem Demaçin në vitin 1990?

Çka tha Ibrahim Rugova për shkrimitarin Adem Demaçin në vitin 1990?

Tweet Tweet Përdersia Adem Demaç vazhdon të hedhë “gur e dru” mbi presidentin Ibrahim Rugova edhe pas ...

Pas Dacic edhe Hashim Thaçi shkon në Bruksel për t’u përshëndetur me Baronshën Ashton

Pas Dacic edhe Hashim Thaçi shkon në Bruksel për t’u përshëndetur me...

Tweet Tweet Kryeministri në largim Hashim Thaçi në një postim në Facebook ka thënë se gjatë javës ...

Artikuj Promocional
Lajmet e Fundit
Bota & Rajoni
Tweet Tweet Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar ... Full article
Tweet Tweet Ish-kryeministri i Italisë, Romano Prodi, ka deklaruar ...
Tweet Tweet Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lakimin e ...
Tweet Tweet Ministrja e Ekonomisë në qeverinë e Japonisë ...
Opinione
Më shumë Lajme dhe Artikuj